Δεχόμαστε και τηλεφωνικές παραγγελίες

Γιατί το Rehairfull?

Το όνομα μου είναι Αχιλλέας και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών του τομέα επιστημών υγείας. Υπήρξε όνειρο και στόχος ετών στη ζωή μου η εφεύρεση και κατασκευή ενός προϊόντος το οποίο θα δίνει αποτελεσματική λύση στο φαινομενικά άλυτο πρόβλημα της τριχόπτωσης, της αραίωσης των μαλλιών και της φαλάκρας. Αυτό συνέβηκε λόγο του γεγονότος ότι και εγώ ο ίδιος ενώ είχα πολύ πυκνά και δυνατά μαλλιά παλιότερα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αρχή της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου σε σημείο που μέσα σε 3 περίπου χρόνια να εμφανιστεί φαλάκρα στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής και μια γενικευμένη αραίωση σε όλο το επάνω μέρος των μαλλιών μου. Αντέδρασα πολύ αργά γιατί στην αρχή δεν έδωσα πολύ προσοχή στη τριχόπτωση μου. Ακούγοντας όμως τα αποθαρρυντικά σχόλια των γύρω μου για την εικόνα των μαλλιών μου και σε συνδυασμό με την εμφάνιση γυροειδούς αλωπεκίασης πήγα σε δερματολόγο ψάχνοντας για λύση. Τότε δεν ήξερα ότι άρχιζα το μακρύ δρόμο της προσπάθειας για θεραπεία και αποκατάσταση των μαλλιών μου που θα διαρκούσε χρόνια.. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα ό,τι ήξερα, που έλπιζα ότι θα έδινε λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, της αραίωσης, της φαλάκρας αλλά και της γυροειδούς αλωπεκίασης από την οποία έπασχα. Άρχισα κλασικά με μινοξιδήλη 5% και συνέχισα με πάρα πολλά φυτικά προϊόντα τα οποία υποσχόταν να δώσουν λύση στα θέματα με τα μαλλιά μου. Έκανα χρήση ακριβών προϊόντων και καλλυντικών πολλών εταιρειών κυρίως ασιατικής προέλευσης αλλά και ελληνικές θεραπείες και φαρμακευτικές ουσίες αλλά μάταια.. δεν είδα κάποιο ουσιώδη αποτέλεσμα στα μαλλιά μου. Αυτό που έψαχνα και ήθελα ήταν μια αποκατάσταση για τα μαλλιά μου μια πύκνωση που να μπορούσε να φανεί αβίαστα.. Παρά την αποθάρρυνση και τη βαθμιαία απογοήτευση ότι θα μπορούσα να βρω κάποια λύση στα προβλήματα των μαλλιών μου συνέχισα την προσπάθεια. Μέσα μου γεννήθηκε μια αποφασιστικότητα να βρω την άκρη και τη λύση. Το θέμα της αραίωσης και ιδιαίτερα η γυροειδη αλωπεκίαση με στεναχωρούσε πολύ. Με άγχωνε η αβεβαιότητα ότι ίσως δεν θα μπορούσα ποτέ να βρω λύση. Εκείνο τον καιρό τα μαλλιά μου ήταν έτσι: 

Θεπαπεία πύκνωσης μαλλιών - rehairfullcosmetics.com

Χρειάστηκαν ενάμισι χρόνος μελέτης και πειραμάτων για να ανακαλύψω το Rehairfull..! Και επίσης χρειάστηκαν 75 μέρες καθημερινής χρήσης για να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε.. Το Rehairfull μεταμόρφωσε κυριολεκτικά τα μαλλιά μου, τα πύκνωσε και τα δυνάμωσε.. Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι μετά από 75 μέρες καθημερινής χρήσης.

Θεραπεία πύκνωσης μαλλιών - rehairfullcosmetics.gr

Οι φωτογραφίες είναι 100% πραγματικές και αληθινές χωρίς να τις έχω πειράξει στο παραμικρό άλλωστε φαίνεται αυτό πολύ καθαρά και δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι ερασιτεχνικές και δεν έχουν τροποποιηθεί καθόλου.. Μπορείτε να ψάξετε όλο το διαδίκτυο παντού, αλλά δεν θα τις βρείτε πουθενά γιατί πολύ απλά είναι δικές μου, ανήκουν σε μένα και είναι 100% αληθινές! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες μαρτυρίες και φωτογραφίες πελατών που χρησιμοποίησαν το Rehairfull. 

Σαν κατακλείδα θέλω να πω ότι το Rehairfull είναι ένα εντελώς αγνό και καθαρό έλαιο το οποίο δεν θα το βρείτε στην αγορά. Δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά στη δομή του ούτε προκαλεί κάποια παρενέργεια. Βασίζεται στη δύναμη της φύσης και συγκεκριμένα στο συνδυασμό κάποιων ειδικών βοτάνων τα οποία έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί επιστημονικά με πολλές μελέτες ότι ενεργούν θεραπευτικά και αποκαθιστούν τη τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Είναι πολύ κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πολεμούν την ίδια μάχη που πολεμούσα και εγώ και έχουν το ίδιο άγχος που είχα και εγώ και ψάχνουν να βρουν λύση απεγνωσμένα στο πρόβλημα των μαλλιών τους και να μην γνωρίζουν ή να μη χρησιμοποιήσουν το Rehairfull. θέλεις να βοηθήσεις και εσύ? Ενώσου μαζί μας σε αυτό τον αγώνα και κοινοποίησε το Rehairfull σε φίλους και γνωστούς. θα βοηθήσεις ανθρώπους.. μοιράσου τα νέα παντού! 

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα.